Erhvervsflytning Sjælland - Stor erfaring hos Mesterflyt ApS
Ydelser

Ydelser

Erhvervsflytning

Det er vigtigt at finde en pålidelig og professionel samarbejdspartner, når virksomheden flytter.Vores team har mange års erfaring og er meget professionelle. Vores professionelle flyttekonsulenter kommer ud til dig og høre om jeres behov. Vi kan tilbyde, nedpakning af IT, handyman services, opsætning af IT, pakning af arkiv og meget mere. Vi finder det mest optimale flyttetidspunkt for jer, så virksomheden ikke behøver holde lukket grundet flytningen.

Opbevaring ved erhvervsflytning

Har du brug for at få dine møbler til opbevaring kan vi klare det på vores opvarmet, tørre og overvåget lager. Vi kan også tilbyde opbevaring af arkiv, sagsakter eller andet følsom arkiv i vores aflåste arkivrum til disse formål.

Nedpakning af IT

Vores team ankommer og begynder på nedpakning af jeres IT. Vi noterer hvad i har af IT og hvor det er placeret. Derefter adskiller vi det og pakker i flyttekasser som mærkes med et medarbejder ID. Når kassen kommer frem til den nye destination, vil vores team opstille alt igen som det stod ved nedtagning. Vi kabler og stripser alle ledninger pænt op, og til slut tester vi alt virker så medarbejderen er klar til at arbejde igen når vedkommende møder på arbejde.

Nedpakning af arkiv

Vores team ankommer og begynder på nedpakning af jeres arkiv. Alt sættes i den rækkefølge som i selv har opstillet, vi sørger for at holde styr på alle mapper og kasser, så alt kommer rigtigt på plads igen. Vores mange års erfaring sikre dig en sikker flytning af jeres arkiv.

Erfarne flyttemænd

Hos Mesterflyt er vores team sammensat af professionelle flyttemænd med mange års erfaring. På den måde er vi sikre på at få det bedste og stærkeste flytteteam. Vi gør alt for at din flytning bliver så gnidningsfri som mulig og dine medarbejder kan komme tilbage til deres arbejde hurtigst. Mød teamet her på siden.

Høj sikkerhed med Mesterflyt

Hos Mesterflyt er vi forsikret hos Tryg og har tegnet alle de lovmæssige og relevante forsikringer derigennem. Alle vores forsikringer lever op til de krav som Dansk Møbeltransportforening (DMF) stiller. Vores erfarne team gør alt for at sikre jer en super nem flytning men skulle der mod forventning ske en skade på bohave under flytning, skal reklamationen meddeles til den ansvarlige konsulent senest 8 dage efter flytningen.