Udlandsflytning - Mesterflyt
Udlandsflytning

Flytning til Udlandet

Mesterflyt udfører også flytning til udlandet. Står i overfor en flytning uden for Danmarks grænser? Så kan Mesterflyt naturligvis være behjælpelig. Når du vælger Mesterflyt som din flyttepartner, bliver du tilknyttet en konsulent, som følger dig i hele processen. Det sikre dig både overblik og tryghed. Vi klarer al det praktiske med toldpapirer og tilladelser, så du kan koncentrere dig om alle de andre ting, der ofte følger med en udlandsflytning.

Vi sørger for at dine møbler bliver pakket forsvarligt, sørger for forsikringer, og selvfølgelig selve transporten.

Kontakt os via kontaktformularen eller ring til os, for at høre mere om hvordan Mesterflyt kan hjælpe md netop din opgave.

Vi sidder klar på telefon 61 700 750.

Flytning til udlandet

At flytte til udlandet kræver ekstra forberedelse og planlægning. Derfor har vi hos Mesterflyt et team, der kan vejlede dig og hjælpe dig under hele flytteprocessen. På den måde kan vi udføre vores opgave på en måde, der lever op til dit krav.

Komplette flytteløsninger

Vores professionelle flyttekonsulent kommer ud til dig og holder et møde omkring dine ønsker og behov til din flytning. Vi gennemgår hele processen så vi er sikker på alt er afdækket når vi køre igen. Vores flytteteam kommer og pakker alle dine ting i flyttekasser, adskiller og emballere dine møbler forsvarligt, udfører transporten til den nye destination, hvor de pakker dine kasser ud efter dine anvisninger. Vi pakker de emballerede møbler ud og samler dem igen. Vi tager alt affald med os inden vi forlader dig igenVi kan som en tillægsydelse også lave handyman services. På denne måde har du mere tid til alt det er det vigtigt for dig.

Vigtige forhold ved flytning til udlandet

Der er mange forhold der har indflydelse på flytning til udlandet. For os hos Mesterflyt er nogle af parametrene for prisen f.eks. hvor meget services du ønsker og hvor mange kubik du skal have med. Derfor er det vigtigt for os tidligt i processen at få oplyst disse informationer, så vi kan give dig en nøjagtig pris.

Vil du spare penge på din flytning, kan du med fordel allerede inden du kontakter os begynde at sortere ud i de ting du ikke for brug for på din nye destination. Vi kan også tilbyde opbevaring på vores lager mens du er ude og rejse. Vi sørger for at dine møbler bliver pakket forsvarligt, sørger for forsikring, og selvfølgelig selve transporten.

Få et godt uforpligtende tilbud

Hos Mesterflyt går vi meget op i at du ved, hvad du betaler for. Derfor fremsender vi et skriftligt tilbud hvor du kan se alle priser og betingelser. Det er vigtigt for os, at vi har gjort et godt forarbejde og vi står til rådighed for alle tænkelige spørgsmål. Ved indgåelse af aftale fremsender vi en ordrebekræftelse på din flytning.

Planlæg din flytning

Når du skal flytte til udlandet, er der mange forskellige parametre, som du skal tage højde for. Hos Mesterflyt har vi samlet en række gode råd til dig. Der er mange, som glemmer de helt basale ting, som f.eks. at afmelde sit TV og telefonabonnement. Eller at melde sin nye adresse til borgerservice. En generel ting, som mange glemmer, er at afrime deres fryser og at tømme vandet fra deres vaskemaskine når de har afmonteret det. Det er vigtigt at få gjort det, da der ellers kan forekomme vandskader fra det optøede vand. Det er også en god ide at have pakket din bagage inden vi kommer, have styr på passet, penge og andet du skal bruge på rejsen til din nye bolig.