Erhvervsflytning København - Vi tilbyder erhvervsflytning i hele København
Erhvervsflytning i København

 

Står du og din virksomhed overfor at skulle flytte i nyt kontor? Hos Mesterflyt tilbyder vi professionel erhvervsflytning i København. Vi har dygtiggjort os og professionaliseret os inden for erhvervsflytning og har derfor den fornødne ekspertise til at hjælpe dig og dit firma med en flytning. Vi flytter i hele København, så skal du flytte din virksomhed fra Amager til Nordvest eller fra Østerbro til Valby, står vi klar. Med god erfaring i bagagen, kan vi hjælpe jer i processen fra start til slut, så jeres kontorartikler, IT, inventar og andet udstyr trygt bliver fragtet fra de gamle kontorer til de nye. Vi forstår, hvor meget tid det kræver at flytte en hel arbejdsplads, og derfor kommer vi gerne ud og hører, hvilke behov I har, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning til jer. 

 

Tryg og fleksibel erhvervsflytning i København

 

Hos Mesterflyt tilbyder vi tryg og fleksibel erhvervsflytning i København, så du og din virksomhed kan komme hurtigt og sikkert på plads det nye sted. Vi sørger for at aftale med jer, hvad I har brug for bliver flyttet først, så I har mulighed for at kunne opretholde jeres arbejdsrutiner. Med en erhvervsflytning hos os er I sikret, at både arkiver, inventar, kontorartikler, computere mm. bliver pakket og flyttet på forsvarlig vis og i den rækkefølge, der giver bedst mening for jer. Hos Mesterflyt tilbyder vi flere løsninger:

 

  • I pakker ned, vi flytter (her vil I modtage flyttekasser og udstyr til at pakke ned)
  • Vi pakker ned og flytter (her sørger vi for at pakke alt ned og står endvidere for transport og udpakning)
  • Flytning af arkiv
  • Transport af maskiner og fabriksanlæg
  • Nedtagning og opkobling af IT udstyr

Hos Mesterflyt har vi mange års erfaring med erhvervsflytning, og vores engagerede team er sammensat af professionelle og erfarne flyttemænd, som brænder for deres arbejde og for at gøre flytningen af din virksomhed så nem og effektiv som mulig for dig og dine medarbejdere. Derudover sender vi altid en erfaren flyttekonsulent ud, som kan give råd og vejledning, og så I kan planlægge flytningen, så den giver bedst mening for jer.

 

Når du skal flytte kontor, er det vigtigt, at flyttefirmaet er forsikret godt, og derfor er du med en erhvervsflytning hos os i sikre hænder. Vi er nemlig forsikret hos Tryg, og alle vores forsikringer lever op til kravene, som er stillet af Dansk Møbeltransport Forening. Så hvis du går og tøver med at ringe, skal du ikke være i tvivl om, at vi hos Mesterflyt kan flytte trygt, hurtigt og effektivt. 


Hvis du har brug for rådgivning til erhvervsflytning i København, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf: 61 70 07 50