Vi sikrer dig en hurtig og tryg flytning! - Mesterflyt ApS
CSR & Verdensmålene

Mesterflyt ønsker at skabe en bæredygtig fremtid for flytninger i en global og foranderlig verden. Med vores bæredygtighedsstrategi ønsker vi at genoverveje løsninger for hele værdikæden, fra planlægning, udførelse og afslutning af en flytteproces, som ofte indebærer mange flere led end blot det fysiske flytteelement. 

Vores formål er at opretholde en stærk miljømæssig fremtid for den verden, vi lever i, da vi hjælper med at opfylde kundernes behov uden at gå på kompromis med fremtidige generationers muligheder for at imødekomme deres behov.

”Vi har et kæmpe ansvar for at forsyne kunder med klimavenlige og ansvarligt arrangerede flytninger. Og vi er meget opmærksomme på, at vi låner og bruger samfundets fælles ressourcer til at gøre det”

– Victor Helgogaard, Adm. Direktør – Mesterflyt

Denne ambition kræver et dybtgående fokus på bæredygtighed i hele værdikæden.

Kernen i vores CSR-strategi er ambitionen om at danne partnerskaber, der kan føre os mod langsigtede og bæredygtige løsninger. Desuden søger strategien muligheder for bæredygtig transport, bæredygtige pakkematerialer og lige job for alle. Vi ønsker at sikre kontinuerlig innovativ udvikling på markedet i tæt samarbejde med kunder, leverandører og partnere.

Vi overvejer alle de globale mål i enhver strategisk beslutning vi tager. Vi har dog fra 2020 valgt at lægge en ekstra indsats i mål 12 og 13 og indgået samarbejde med Red Barnet, som arbejder mod mål 4, 5, 10 & 16. 

Blandt indsatsen for Mål 12: Ansvarligt forbrug og produktion har vi valgt, at alle vores emballagematerialer skal produceres på en måde der bevarer skovbruget og bruger genanvendeligt pap.  

Derfor er vores emballagekasser fremstillet af minimum 70% genbrugt FSC-mærket papir og 25% træ fra bæredygtigt skovbrug. Når kassen har udtjent sin værnepligt, bliver den kørt på genbrugsstation, hvor pappet bliver genanvendt og brugt til igen at fremstille en flyttekasse. På den måde gør vi endnu en indsats for at møde FN’s verdensmål nummer 12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

Læs vores CSR (Corporate Social Responsibility) politik her